Strategisch & digitaal bureau

Uppley Media wint T500 Award – Top 500 digitale talenten van Nederland

We hebben recentelijk de begeerde T500 Award gewonnen! Deze prestigieuze onderscheiding, samengesteld door TNW (The Next Web), erkent talentvolle personen in o.a. de domeinen van productontwikkeling, design en media.

Wat is de T500?

De T500 is een zorgvuldig samengestelde lijst van personen die uitblinken in hun vakgebied binnen de digitale technologiesector. Of het nu gaat om design, ontwikkeling of media, deze lijst viert talent en biedt de kans om deel te nemen aan alles wat de digitale techindustrie te bieden heeft. Dit omvat exclusieve toegang tot evenementen zoals het TNW Conference en Talent Sessions, waardoor je in contact komt met de toekomst van technologie.

Het TNW Conference

Als trotse winnaar van de T500 Award, werden we uitgenodigd om deel te nemen aan het TNW Conference, een van Europa’s toonaangevende techconferenties. Hier hebben we niet alleen genoten van inspirerende gesprekken met brancheleiders en techliefhebbers, maar hebben we ook de kans gehad om de nieuwste trends en innovaties in de techwereld te verkennen.

Onze Dankbaarheid

Wij willen onze dank uitspreken aan TNW en het panel van beoordelaars voor deze buitengewone erkenning. Het is een eer om deel uit te maken van de T500-lijst en deel te nemen aan evenementen zoals het TNW Conference.

Wil je meer weten over Uppley Media?

Bij Uppley Media zijn we gepassioneerd over het leveren van hoogwaardige websites en het vertalen van bedrijfsideeën naar krachtige visuele identiteiten. Of het nu gaat om het ontwerpen van logo’s of het creëren van een nieuwe website, wij staan klaar om je te helpen.

Neem contact met ons op!

Stuur een e-mail naar info@uppleymedia.nl of vul ons contactformulier in.

Inhoud

Geplaatst op:

16 juli 2023
Geüpdatet op: 22 januari 2024

Geschreven door:

Picture of Bart Lambeck
Bart Lambeck

5+ jaar ervaring

TNW: Top-500 meest getalenteerde digitale ontwerpers 2022, 2023 en 2024

Categorie onder 30-jaar