Strategisch & digitaal bureau

Een winstgevende website laten maken

Op zoek naar een goede webdesigner in Groningen?

Je bent een mooi bedrijf aan het opbouwen en steekt er veel tijd en moeite in, maar je krijgt geen bezoekers naar je website, je behaalt niet de resultaten die je hoopt of je hebt nog geen website en weet niet waar je moet beginnen. Je bent daarom op zoek naar een webdesigner in Groningen die jou kan helpen met het maken van een winstgevende website.

Foto van Bart

Dit is wat wij maken

We missen alleen die van jou nog…

Bouwservice Oolders website

De meerwaarde van goed webdesign

Wat ooit slechts een verlengstuk van je visitekaartje was, is een website nu veel meer dan dat. Daarom maken wij een website wat jouw bedrijfsverhaal vertelt en tegelijkertijd een goede klantbeleving biedt, waarmee jij:

Websites die jouw doelen behalen

We begrijpen dat elk bedrijf zijn eigen uitdagingen en doelstellingen heeft. Wij luisteren naar jouw wensen en behoeften, en gaan graag de uitdagingen aan waar je voor staat. Of het nu gaat om het vergroten van je online zichtbaarheid, het verbeteren van conversies of het opfrissen van je merkimago, we hebben de expertise en de toewijding om het waar te maken.

Foto van Bart en Rick

Werkwijze

Jouw online aanwezigheid is meer dan alleen een website. Het is het kloppende hart van jouw digitale identiteit, een plek waar bezoekers niet alleen informatie vinden, maar ook een ervaring beleven. Daarom denken we jouw website uit van A tot Z, van strategie naar development.

Het proces van het maken van een website begint met het ontwikkelen van een duidelijk concept, waarin de doelstellingen en functionaliteiten van de site worden vastgesteld.

Vervolgens wordt het ontwerp van de website gecreëerd, waarbij de lay-out, kleurenschema’s en visuele elementen worden vormgegeven.

Na het goedkeuren van het ontwerp, begint de daadwerkelijke bouwfase, waarbij de code en inhoud worden samengevoegd om de functionele website te creëren.

Wij werken voor:

En ze beoordelen ons met een 5.0

Veelgestelde vragen

Ons proces begint met een grondige analyse van jouw doelen en wensen. Vervolgens creëren we een conceptontwerp en bespreken we dit met jou. Na goedkeuring gaan we aan de slag met de ontwikkeling, waarbij we regelmatig updates en feedbackmomenten inplannen. Uiteindelijk zorgen we voor een vlotte lancering en bieden we onderhouds- en supportdiensten.

Zeker! Of je nu een volledige herontwerp wilt of slechts enkele aanpassingen, we hebben ervaring in het upgraden van bestaande websites. Neem contact met ons op, en we bespreken graag de mogelijkheden.

Ja, we zorgen ervoor dat je website soepel blijft werken en up-to-date is met de nieuwste technologieën en beveiligingsnormen.