Website laten maken Groningen

Wil jij een website laten maken in Groningen? Een goede website is van essentieel belang in het huidige digitale tijdperk. Een goede website heeft een bijpassende vormgeving, werkt volgens de hedendaagse technieken en is innovatief. 

Website laten maken

Vanaf €800

In een wereld waar alles tegenwoordig online gaat, mag je website natuurlijk niet vergeten worden, je website is tevens jouw “online” visitekaartje, en de plek waar nieuwe klanten vandaan moeten komen. Een website die stilstaat is een gemiste kans. Wij ontwikkelen een nieuwe full-responsive website voor je en houden deze up-to-date, zo weet je zeker dat je website nooit stilstaat.

Maatwerk website

Wij zijn in staat om de volledige ontwikkeling van je website te verzorgen. Bij ons geldt dat jouw website maatwerk is, dat betekent dat wij niet gebruik maken van templates en geen bestaande designs hergebruiken. Wij focussen ons volledig op de doelstelling en doelgroep van jouw bedrijf. Een website kan persoonlijk, formeel, informeel of juist helemaal out of the box zijn.

Goed online gevonden worden

Een eigen identiteit uitstralen is essentieel voor je bedrijf, dit zorgt ervoor dat (potentiële) klanten het juiste gevoel krijgen bij je bedrijf. Dit kan gedaan worden door: kleur, typografie, vormen & de juiste afbeeldingen. Wij helpen je dit allemaal te combineren en zo een herkenbare identiteit neer te zetten.

Op maat gemaakte website

Voor veel klanten geldt dat ze graag een unieke website willen. Voor ons is dit geen probleem, want wij bieden diverse mogelijkheden om je website helemaal aan te sluiten bij jouw wensen. Het resultaat is een goed geoptimaliseerde en een unieke website die het visitekaartje is voor jouw bedrijf.

Webontwikkeling

Van concept naar werkende website

Onze dienstverlening is breed. We begeleiden onze opdrachtgevers bij elke stap in hun online aanwezigheid. Alvast weten wat je moet aanleveren? Geen probleem! Bekijk onze aanleverspecificaties.

01

Design

Een eigen identiteit uitstralen is essentieel voor je bedrijf, dit zorgt ervoor dat (potentiële) klanten het juiste gevoel krijgen bij je bedrijf.

02

Realisatie

Wij leveren het ontwerp op maat en direct toepasbaar af. Zodat je makkelijk en zonder problemen met jouw website live kunt gaan. 

03

Support

Na de livegang begint het echte werk. We onderhouden jouw website pro-actief en zorgen dat alles optimaal werkt.

04

Optimalisatie

We zorgen dat mensen jouw website bezoeken. We wachten niet af, maar zitten aan de knoppen om de conversie te verhogen.

Recente cases

WA_onepage_groen

Nieuwe website gerealiseerd

Voor WatAans!
PinksterLive website

Feestplatform voor foto’s & video

Voor PinksterLive
WA-website-mockup1

Nieuwe website gerealiseerd

Voor Willem & Alexander

Super snelle hosting en altijd up-to-date

Naast het eenmalige bedrag voor de bouw van je website rekenen we een maandelijks tarief voor het website abonnement. We zorgen ervoor dat je website altijd up-to-date blijft en dat je website goed functioneert. Ook zonder onderhoudscontract kun je jouw website door ons laten bijwerken. Wij hanteren dan een uurloon van € 45,-.

€26,50 per maand

Nu de eerste maand voor maar €20,-!

Prijs is exclusief 21% BTW.

Nieuwe website laten maken?

Samen gaan we om de tafel om een professionele website voor je neer te zetten.

Veelgestelde vragen

De prijs van een website varieert. Onze prijzen beginnen vanaf €800. Mocht je meer pagina’s willen of maatwerk functionaliteiten, dan zal dit bij de prijs opkomen.

Ja! Tijdens het ontwerpen en bouwen van je nieuwe website zorgen we ervoor dat je website op desktop als tablet en mobiel goed functioneert.

Naast het eenmalige bedrag voor de bouw van je website rekenen we een maandelijks tarief voor het website abonnement. Vanaf €20 zorgen we ervoor dat je website altijd up-to-date blijft en dat je website goed functioneert.

Jazeker, wij hosten ook websites. Bekijk de onderhoud en beheer pagina voor de actuele prijzen.

Klaar voor actie?

Vrijblijvende offerte aanvragen

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.