Strategisch & digitaal bureau

Lease jouw website voor een vast laag bedrag per maand!

maak kennis met Uplease™

Klanten beoordelen ons met een 5.0 ★★★★★

Lease jouw website voor een vast laag bedrag per maand!

Ben je op zoek naar een betaalbare en professionele oplossing voor jouw website? Bij Uplease™ bieden we de perfecte oplossing: lease jouw eigen website voor een vast maandelijks bedrag, zonder voorafgaande hoge kosten.

Hoe werkt het?

Met Uplease™ profiteer je van de expertise en ervaring van ons professionele design bureau voor een vaste lage prijs per maand.

Wij werken voor:

En ze beoordelen ons met een 5.0

Lease jouw nieuwe website

Stel hier vrijblijvend jouw website samen:


Meer weten over Uplease?

Wij potitioneren je website beter in Google door het toepassen van de volgende elementen: We doen een uitgebreid zoekwoordonderzoek daarnaast het optimaliseren van websitecontent en meta-tags voor geselecteerde zoekwoorden. Ook creeren wij hoogwaardige backlinks van betrouwbare bronnen om de zichtbaarheid van je website te verbeteren. Daarnaast houden wij je SEO positie relevant en actueel doormiddel van het maken van Blog’s.

Met de advertentiemodule zorgen we ervoor dat jouw website gelijk boven in Google staat. We zorgen ervoor dat jouw Search Engine Advertisement (SEA) campagnes effectief en succesvol zijn. We beginnen met gedegen zoekwoordonderzoek om relevante termen te identificeren die bij jouw bedrijf passen. Met doelgroepsegmentatie richten we ons op de juiste mensen, zodat je advertenties zichtbaar zijn voor de beste prospects.

Onze advertenties zijn aantrekkelijk en doelgericht, met duidelijke call-to-actions die conversies stimuleren. We kiezen de juiste bodstrategie en budgettering om een optimaal rendement op je investering te garanderen. Onze campagnes zijn logisch gestructureerd en we gebruiken tracking tools zoals Google Analytics om de prestaties nauwkeurig te volgen.

De gekozen termijn is bindend. Dit betekent dat je verplicht bent om de periode bij ons uit te dienen. Uiteraard kun je, als je een contract voor 12 maanden hebt afgesloten, dit verlengen tot een maximum van 36 maanden.

Mocht je graag een module toevoegen dan kan dit tussentijds! Geef ons een seintje welke je geïntegreerd wilt hebben en dan maken wij er werk van!

Mocht je een module toch niet meer nodig hebben dan kun je bij een aantal* de module uitzetten.

* Dit geldt voor afsprakensysteem en ik wil kunnen bloggen.

Ben je bijna aan het einde van je betaaltermijn of wil je toch besluiten de website in een keer te betalen dan kan dit! Aan de hand van het contract dat jij gekozen hebt worden de kosten verrekend. 

Bij Uppley hebben wij een policy dat de onderhoudsmodule verplicht is. Dit om er voor te zorgen dat de website; Veilig, snel en goed werkend blijft. Voor meer informatie over onze onderhoudsmodule lees onze blog over: Waarom is onderhoud van je website belangrijk?

Je website is volledig op maat! Zo kunnen wij er voor zorgen dat je website op elk vlak goed presteert en je tevreden bent over onze dienstverlening!