Efficiëntste manier van reclame

Een (promotie) video is de efficiëntste manier van reclame, op deze manier kunnen klanten er binnen no time achter komen wat jouw bedrijf voor hen kan betekenen. 

Video is bij ons maatwerk

Films, bedrijfsvideo’s en spotjes zijn tegenwoordig de meest effectieve manier om informatie over te brengen. Het combineren van beeld en geluid zorgt ervoor dat informatie beter wordt opgenomen en verwerkt. Video is bij ons maatwerk. We gaan met de klant om de tafel en bespreken uitvoerig de mogelijkheden. De wensen van de klant samen met onze ideeën en professionele kennis vertalen we naar een aantrekkelijke video. Dit zorgt ervoor dat de video perfect aansluit bij de desbetreffende doelgroep. We bieden verschillende pakketten aan voor onze videodiensten. Voor elk bedrijf hebben we een passend pakket.

(Promotie)video

Vanaf €750,-

Fotografie

€250,-

Video is de efficiëntste manier van reclame!

Video is een belangrijk onderdeel van promotie, het geeft de uitstraling en identiteit van het bedrijf weer. Je kunt veel informatie kwijt in een video, dit is uit te leggen doormiddel van Animatie, interview of een infographic. Aan de hand van het idee en de informatie die wij krijgen kiezen wij bijpassende videoconcepten en presenteren die aan het bedrijf. Zo krijgt het bedrijf inzicht in de diverse mogelijkheden en kan hierdoor uiteindelijk de campagne erop aansluiten om zo efficiënt mogelijk de doelgroep te bereiken. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.

Klaar voor actie?

Vrijblijvende offerte aanvragen

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.