Sneller Goedkoper online met een themawebsite

Kies uit onze kant en klare thema’s. Volledig personaliseerbaar met jouw persoonlijke touch!

Binnen 7 dagen online

Volledig personaliseerbaar

Geoptimaliseerd voor conversie

Voor een vast bedrag per maand!

Thema bibliotheek

Kies een van onze thema’s, jouw gekozen thema zal de basis zijn voor jouw gloednieuwe en unieke website.

Juridisch

Restaurant

Traditioneel

Techniek

Wil jij zo goedkoop mogelijk een nieuwe website?

Jij levert de content aan. Met jouw kennis van jouw bedrijf en branche in combinatie met ons oog voor marketing en webdesign creëren we de perfecte situatie om zo goedkoop mogelijk te kunnen werken. Alvast weten wat je moet aanleveren? Geen probleem! Bekijk onze aanleverspecificaties.

Maar wil je ook een unieke website?

Het gekozen thema kan nog alle kanten op. Je staat versteld van alle mogelijkheden die er zijn. Doordat het thema wordt aangepast aan de hand van jouw wensen is de website totaal uniek en origineel. Alleen al het toepassen van de huisstijl doet al wonderen, denk aan de kleur, het lettertype en afbeeldingen.

website-laten-maken

Dan is een themawebsite iets voor jou!

Elke themawebsite heeft zijn eigen vormgeving en eigen set aan functionaliteiten. Alle themawebsites zijn ingericht met de meest voorkomende elementen die een website bevat. Hierdoor kunnen we snel een website maken die toegankelijk en veilig is.

Jouw website online in 4 stappen!

Kies een thema

Kies een thema die jou het meeste aanspreekt en aansluit op jouw bedrijf en diensten. Jouw gekozen Thema zal namelijk dé basis zijn voor jouw gloednieuwe en snelle website!

 

1
Configureer

Wil je graag nog een extra element toevoegen aan je website zoals een website of afspraaksysteem? Zet eenvoudig de optie aan en dit wordt automatisch verrekend in je maandbedrag.

2
Ready, set, go!

Je perfecte samenstelling gevonden? Dan gaan wij meteen voor je aan de slag en kun je binnen no-time genieten van jouw nieuwe website.

3
En live maar!

Ben je helemaal tevreden? Dan zetten wij de website binnen een paar minuten om van de bouwlocatie naar het officiële domein.

4

Ontwerp volgens thema

Volledig personaliseerbaar met jouw persoonlijke touch.

SSL-certificaat

Zorgt voor een beveiligde verbinding tussen server en bezoeker.

Analytics koppeling

Aanmelding bij Google Analytics en Search console voor handige data.

Altijd up-to-date

Géén problemen met jouw website door ons onderhoud.

Conversiegericht

Alle thema's zijn geoptimaliseerd voor conversie.

Wat klanten over ons zeggen

5/5

10,0

"Helaas beperkt tot 5 sterren, zou er zo 7 geven!"

Meedenkend, creatief en uitstekend in het vormgeven! Ik heb zelf meerdere logo's hier laten maken en ben erg tevreden met het resultaat. Niet alleen contact gehad via de mail, maar ook telefoongesprekken indien er onduidelijkheden waren. Logo's duurde veel minder lang dan ik van te voren had ingeschat zodat ik snel verder kon! Helaas beperkt tot 5 sterren, zou er zo 7 geven!

Erik

The Animal Gang

"Een professionele en behulpzame partner, die kwalitatief goed werk levert."

Wij hebben onze website laten maken door Uppley. Een professionele en behulpzame partner, die kwalitatief goed werk levert. Erg prettige samenwerking en een mooie website als resultaat! Bedankt heren!

Job

Ballie Nederland

"Ik laat ze met vertrouwen mijn web-gerelateerde opdrachten uitvoeren."

Ik werk al enige tijd samen met Uppley Media en ik moet zeggen dat ik erg te spreken ben over de prijs-kwaliteitverhouding. Ik laat ze met vertrouwen mijn web-gerelateerde opdrachten uitvoeren.

Thijs

Sails Marketing

Bart Lambeck

Nieuwe website laten maken?

Samen gaan we om de tafel om een professionele website voor je neer te zetten.

Veelgestelde vragen

Aangezien we dit concept nog niet zo lang op de markt hebben, hanteren we een speciale actieprijs. Hoe lang dit precies zal duren is nog niet bekend, de prijs is echter wel tijdelijk en zal niet lang duren.

Ja! Tijdens het ontwerpen en bouwen van je nieuwe website zorgen we ervoor dat je website op desktop als tablet en mobiel goed functioneert.

Naast het eenmalige bedrag voor de bouw van je website rekenen we een maandelijks tarief voor het website abonnement. Vanaf €20 zorgen we ervoor dat je website altijd up-to-date blijft en dat je website goed functioneert.

Een thema heeft oorspronkelijk 1 pagina, mocht je er meer willen kun je deze bij laten maken. Dit zit niet bij de prijs inbegrepen.

Jazeker, wij hosten ook websites. Bekijk de onderhoud en beheer pagina voor de actuele prijzen.