Uppley Media logo

Het oude logo in een nieuw jasje

Voor Koen Licht & Geluid
Koen van Koen Licht & Geluid kwam bij ons aanzetten met de opdracht om zijn bedrijfsidentiteit te versterken. Of te wel: zijn logo was aan vernieuwing toe. Dit is voor ons geen probleem en we gingen direct aan de slag.
koen licht en geluid

De klant

Koen Licht & Geluid is een jong facilitair bedrijf op het gebied van licht, geluid, video, rigging, podia en artiesten. Al op jonge leeftijd was Koen gefascineerd door licht- en geluidstechniek. Hij deed veel ervaring op bij bedrijven uit de regio, maar Koen wilde meer. Ondertussen was hij druk bezig om zijn eigen bedrijf op te zetten. In de loop der jaren heeft KoenLicht&Geluid een goede naam en veel vaste klanten opgebouwd. Van grote evenementen, tot presentaties en openingen, Koen levert er de passende techniek. Naast zijn eigen bedrijf heeft hij nog meer op zijn CV staan waar hij zeker trots op kan zijn. Hij toerde lange tijd door het land met de band Mooi Wark. Als vast lid van de crew was Koen verantwoordelijk voor het monitor geluid tijdens de optredens van de band. Hierdoor heeft hij ervaring bij o.a. Radio 538, TT Assen en Matrixx in Nijmegen.

Het resultaat

We hebben voor Koen drie verschillende logo’s ontworpen. Daaruit was het voor Koen al snel duidelijk welk logo het moest worden. Het logo geeft duidelijk aan waar Koen Licht & Geluid voor staat.
Website bekijken  ↗

Andere projecten

Ballie website mockup

Website en marketing campagne

Voor Ballie Nederland
Project bekijken
de q leek

Online aanwezigheid geoptimaliseerd

Voor De Q Chocolade, Thee & Koffie
Project bekijken
koen licht en geluid

Het oude logo in een nieuw jasje

Voor Koen Licht & Geluid
Project bekijken

Vertel ons over jouw project, uitdaging of vraagstuk

Benieuwd hoe we jouw doelgroep kunnen bereiken? 
Laten we dan even bellen.
Belverzoek

Snelle oplevertijden

Vaak binnen 4 weken

Digitale innovatie op maat

Alles is maatwerk

Hoge kwaliteit

Resultaten spreken voor zich

Gem. oordeel: 5 van 5

Via Google reviews

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram