Uppley Media logo

Nieuwe website met vacaturebank

Voor J&L Uitzenden
Het vraagstuk van J&L Uitzenden was als volgt: “Wij willen een website met een strak uiterlijk inclusief een vacaturebank waar de doelgroep gemakkelijk kan solliciteren.”
j&l uitzenden

De klant

Ben jij op zoek naar werk? Dan ben je bij J&L Uitzenden aan het juiste adres! Het maakt niet uit of je op zoek bent naar een bijbaan of graag fulltime aan de slag wilt, zij helpen je graag. Ze zijn actief in de horeca, logistiek en schoonmaak, waardoor er altijd een passende baan is. Personeel maakt het verschil. Als bedrijf heb je een partner nodig die met je meedenkt in je personeelsoplossingen. Dit is de specialisatie bij J&L Uitzenden, zo kun jij bezig met je core business. Heb je ondersteuning nodig bij de werving & selectie, (tijdelijke) inzet van ervaren personeel of advies over personeelsadministratie? Als uitzendbureau staan zij altijd voor je klaar.

Het resultaat

Het resultaat is een website met een unieke stijl, waar gemakkelijk nieuwe vacatures op toe kunnen worden gevoegd. Voor de gebruikers is er een duidelijk verschil tussen werkgevers en werkzoekenden. Voor de werkzoekende staan de vacatures in een overzichtelijke manier weergegeven en kan er makkelijk gesolliciteerd worden.
Website bekijken  ↗
j&l uitzenden

Andere projecten

Ballie website mockup

Website en marketing campagne

Voor Ballie Nederland
Project bekijken
de q leek

Online aanwezigheid geoptimaliseerd

Voor De Q Chocolade, Thee & Koffie
Project bekijken
koen licht en geluid

Het oude logo in een nieuw jasje

Voor Koen Licht & Geluid
Project bekijken

Vertel ons over jouw project, uitdaging of vraagstuk

Benieuwd hoe we jouw doelgroep kunnen bereiken? 
Laten we dan even bellen.
Belverzoek

Snelle oplevertijden

Vaak binnen 4 weken

Digitale innovatie op maat

Alles is maatwerk

Hoge kwaliteit

Resultaten spreken voor zich

Gem. oordeel: 5 van 5

Via Google reviews

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram