Koen Licht & Geluid

Het oude logo in een nieuw jasje

Project

Informatie

Het doel

Koen van Koen Licht & Geluid kwam bij ons aanzetten met de opdracht om zijn bedrijfsidentiteit te versterken. Of te wel: zijn logo was aan vernieuwing toe. Dit is voor ons geen probleem en we gingen direct aan de slag.

De klant

Koen Licht & Geluid is een jong facilitair bedrijf op het gebied van licht, geluid, video, rigging, podia en artiesten. Al op jonge leeftijd was Koen gefascineerd door licht- en geluidstechniek. Hij deed veel ervaring op bij bedrijven uit de regio, maar Koen wilde meer. Ondertussen was hij druk bezig om zijn eigen bedrijf op te zetten. In de loop der jaren heeft KoenLicht&Geluid een goede naam en veel vaste klanten opgebouwd. Van grote evenementen, tot presentaties en openingen, Koen levert er de passende techniek. Naast zijn eigen bedrijf heeft hij nog meer op zijn CV staan waar hij zeker trots op kan zijn. Hij toerde lange tijd door het land met de band Mooi Wark. Als vast lid van de crew was Koen verantwoordelijk voor het monitor geluid tijdens de optredens van de band. Hierdoor heeft hij ervaring bij o.a. Radio 538, TT Assen en Matrixx in Nijmegen.
159266350_3712903935431277_385199417921879504_o

Project

Resultaat

We hebben voor Koen drie verschillende logo’s ontworpen. Daaruit was het voor Koen al snel duidelijk welk logo het moest worden. Het logo geeft duidelijk aan waar Koen Licht & Geluid voor staat.