J&L Uitzenden

Nieuwe website met vacaturebank

Project

Informatie

Het doel

Het vraagstuk van J&L Uitzenden was als volgt: “Wij willen een website met een strak uiterlijk inclusief een vacaturebank waar de doelgroep gemakkelijk kan solliciteren.”

De klant

Ben jij op zoek naar werk? Dan ben je bij J&L Uitzenden aan het juiste adres! Het maakt niet uit of je op zoek bent naar een bijbaan of graag fulltime aan de slag wilt, zij helpen je graag. Ze zijn actief in de horeca, logistiek en schoonmaak, waardoor er altijd een passende baan is. Personeel maakt het verschil. Als bedrijf heb je een partner nodig die met je meedenkt in je personeelsoplossingen. Dit is de specialisatie bij J&L Uitzenden, zo kun jij bezig met je core business. Heb je ondersteuning nodig bij de werving & selectie, (tijdelijke) inzet van ervaren personeel of advies over personeelsadministratie? Als uitzendbureau staan zij altijd voor je klaar.
DSC01132

Project

Resultaat

Het resultaat is een website met een unieke stijl, waar gemakkelijk nieuwe vacatures op toe kunnen worden gevoegd. Voor de gebruikers is er een duidelijk verschil tussen werkgevers en werkzoekenden. Voor de werkzoekende staan de vacatures in een overzichtelijke manier weergegeven en kan er makkelijk gesolliciteerd worden.