Wij maken jouw merk aantrekkelijk

Een eigen identiteit uitstralen is essentieel voor je bedrijf, dit zorgt ervoor dat (potentiële) klanten het juiste gevoel krijgen bij je bedrijf. Wij helpen jou om een herkenbare identiteit neer te zetten.

Een logo en huisstijl laten ontwerpen

Het uiterlijk van je bedrijf is belangrijk om te communiceren met jouw doelgroep, dit zorgt ervoor dat je leads, traffic en uiteindelijk een klantennetwerk opbouwt. In ons proces van het ontwerpen van een huisstijl kijken wij daarom ook goed naar jouw bedrijfsidee en doelgroep om het ontwerp te realiseren dat uiteindelijk perfect bij je bedrijf past. Wij gaan met passie en gedrevenheid te werk om de gehele branding te realiseren.

Meerdere concepten

Drukklaar geleverd

Geheel op maat

Super snelle leverering

Visuele identiteit

Een eerste indruk maak je maar één keer, dit geldt ook voor jouw huisstijl. Het is belangrijk om een goede eerste indruk te maken, een passende huisstijl hebben is daarom van groot belang. Elk (startende) bedrijf heeft een unieke huisstijl nodig. Een logo en huisstijl is belangrijk om een eigen identiteit uit te stralen en dient tevens als herkenningspunt. Iedere keer als een (potentiële) klant jouw logo of andere huisstijl onderdelen ziet, weten zij dat het om jouw bedrijf gaat. Herkenning zorgt voor vertrouwen en dit is nodig voor conversie. 

wat-kost-een-logo
logo-en-huisstijl

Logo ontwerp

€250,-
  • Het logo van je bedrijf is belangrijk om te communiceren met je doelgroep, dit zorgt ervoor dat je veel leads, traffic en uiteindelijk een klantennetwerk opbouwt.
  • 3 concepten
  • Levering in vectorformaten

Complete huisstijl

€750,-
  • Een eigen identiteit uitstralen is essentieel voor je bedrijf, dit zorgt ervoor dat klanten het juiste gevoel krijgen bij je bedrijf. Dit kan gedaan worden door: kleur, typografie, vormen & de juiste afbeeldingen.
  • Logo
  • Visitekaartje
  • Briefpapier
  • Stijlgids

Huisstijl laten maken?

In ons proces van het ontwerpen van een huisstijl kijken wij goed naar je bedrijfsidee en doelgroep om het ontwerp te realiseren dat uiteindelijk perfect bij je bedrijf past. Wij gaan met passie en gedrevenheid te werk om de hele branding te realiseren. Uppley Media biedt voor jouw bedrijf verschillende online uitingen. Zo kun je bij ons terecht voor een nieuwe huisstijl en dit betekent dat wij jouw bedrijfsidee volledig vertalen naar een bijpassende digitale uitstraling. Wij ontwerpen visitekaartjes, briefpapier, folders en flyers noem het maar op. Naast online zichtbaarheid kan ook het gebruik van drukwerk jou enorm helpen in de bereikbaarheid van je bedrijf. Uppley Media begeleid je graag bij het realiseren van je drukwerk.

Veelgestelde vragen

Afhankelijk van de wensen en jouw ideeën zal een ontwerper tussen de 10 a 25 uur bezig zijn met het ontwerpen van het logo (inclusief aanpassingen en presentaties). Houd er wel rekening mee dat de ontwerper niet full-time aan jouw logo werkt, hierdoor duurt het meestal 2 tot 3 weken tot jouw logo helemaal klaar is.

Voordat je met een ontwerper gaat overleggen over jouw verwachtingen kun je het beste op zoek gaan op internet naar logo’s die jou aanspreken. Probeer ook te bedenken wat voor gevoel of uitstraling het logo met zich mee brengt en probeer dit uit te leggen aan de ontwerper. Hoe beter jij jouw logo kunt beschrijven, hoe makkelijker en goedkoper het wordt om het design te ontwerpen.

Letterlogo’s zoals Coca-Cola of Google zijn makkelijker en goedkoper om te ontwerpen dan beeldmerklogo’s. Dit komt omdat je bij een letterlogo meestal alleen hoeft te spelen met lettertypes, lettergrootte etc. Bij beeldmerk logo’s zoals Apple en Shell komt er meer aan te pas. Hiervoor moet de ontwerper een beeldmerk ontwerpen wat past bij jouw bedrijf.

Op internet zijn talloze websites te vinden waar je zelf gemakkelijk een logo in elkaar kunt zetten. Wij raden dit echt af, omdat je bij zulke sites kunt kiezen uit al gebruikte elementen. Hierdoor is jouw logo absoluut niet uniek en straal je meestal niet uit waar jouw bedrijf voor staat. Deze elementen zijn meestal al talloze keren gebruikt en hierdoor krijg je de kans op plagiaat op je logo. Je logo zou ook sneller een associatie krijgen met een ander bedrijf, hierdoor is de impact van je logo minder groot.

Registreer jouw logo zodat niemand ervandoor kan gaan met jouw gekochte ontwerp.

Klaar voor actie?

Vrijblijvende offerte aanvragen

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.